به فروشگاه آمیتیس کرپ خوش آمدید

شرکت بازرگانی آمیتیس

فروشگاه محصولات اینتکس

66121416 (021)

با ما تماس بگیرید

شرکت بازرگانی آمیتیس

فروشگاه محصولات اینتکس

دریاچه های داخل و اطراف تهران برای استفاده قایق بادی

فهرست مطالب

معمولا قبل و بعد از خرید قایق های بادی سوالاتی راجع به نحوه استفاده و یا مجوز استفاده از این محصول ذهن خریدار را درگیر میکند. این قسمت از سایت اینتکس متعلق به مشتریان و متقاضیان استفاده قایق ها است. به معرفی سد ها و دریاچه های اطراف تهران و نزدیک تهران برای استفاده از قایق بادی میپردازیم و آدرس دریاچه ها را برای شما بازگو میکنیم. همچنین چند دریاچه که نمیتوان قایق بادی را در آن ها استفاده کرد، برای شما نام میبریم. این کار برای این است که شما عزیزان به این دریاچه ها نروید.

دریاچه های استان تهران
دریاچه لاردریاچه سد لار

 یکی از زیبایی های استان تهران، منطقه دماوند است و در تمام فصول بهترین مکان ها را برای تفریح دارد. به قدری که 111 دهات را در 5 دهستان خود جا داده است. یکی از بهترین تفریحات در این شهرستان بزرگ، دریاچه های آن هستند.

رود لار در شرق و شمال شرق تهران حدودا 84 کیلومتری استان تهران است که منتهی به سد لار می شود. محل تلاقی دو دریاچه که رودخانه لار و دریاچه دلیچای این سد را میسازند.

یکی از بهترین چشم اندازهای طبیعی در این منطقه می باشد. دشت لار هم یکی از زیبایی های انی منطقه است. جزو شهرستان آمل و بخش لاریجان است. نزدیک به دماوند و رود لار است شما می توانید در دریاچه لار شنا، اسکی روی آب و قایق رانی را تجربه کنید. همچنین در فصل تابستان و بهار میتوانید در اطراف سد لار چادر مسافرتی بزنید و کمپ کنید. در این دریاچه میتوان از قایق های بادی استفاده کرد.

 


دریاچه سد کرج
سد کرج (دریاچه امیر کبیر)

یکی از پر رفت و آمد ترین ناحیه ها که به دلیل داشتن طبیعتی منحصر به فرد و در مسیر جاده شمال سد کرج یا امیر کبیر میباشد و گردشگران زیادی را به خود جذب میکند. محلی شلوغ و پُر تردد است چرا که به جز اهالی تهران، کرجی ها هم برای تفریحات آخر هفته به این مکان میایند. این سد روی رودخانه کرج ساخته شده است و در 40 کیلومتری غرب تهران و 17 کیلو متری شمال کرج می باشد.

سدی است که بیشترین آب مصرفی تهران را تامین می کند. یکی از شناخته ترین جاذبه های اطراف تهران به حساب می آید که می توانید اوقات فراغت خود را با قایق سواری با قایق و شنا در این منطقه سپری کنید. دریاچه این سد تقریبا یک کیلو متر وسعت دارد. قسمت هایی جهت برپا کردن چادر مسافرتی دارد. قبل از سد و یا در رودخانه مجاور میتوان از قایق بادی استفاده نمود.

 

 


دریاچه تار
دریاچه تار و هویر
این دریاچه از نظر موقعیت جغرافیایی از شرق به فیروزکوه و از غرب به سمت دماوند قرار دارد. 15 کیلومتر به سمت شرق دماوند و در روستای هویر است. در میان دو رشته کوه قره داغ و زرین کوه واقع است. طول دریاچه تقریبا 1200 متر است و عرض تقریبی آن هم 400 متر میباشد. ارتفاع آب هم بسته به بارش باران دارد ولی معمولا 40 تا 50 متر است. حدودا تا اوایل بهار یخبندان می باشد و در تابستان هوای خنکی دارد. بخشی از آب تهران را هم تامین می کند. دریاچه ای بسیار سرد است. زمان مناسب برای تفریح در دریاچه تار، خرداد ماه تا اوایل شهریور ماه است.
از جاذبه های این منطقه می توانیم به حفاظت ماهی قزل آلای خال قرمز اشاره کنیم. همچنین مکانی مناسب برای علاقه مندان به ماهیگیری و اسکی روی آب می باشد. در این دریاچه میتوان از قایق بادی استفاده کرد.
نکته: منطقه ای حفاظتی با طبیعتی بکر که تیر اندازی و شکار و ماهیگیری در آن ممنوع می باشد.

دریاچه چیتگر
دریاچه چیتگر

 یکی از بزرگترین دریاچه های مصنوعی ایران می باشد. در غرب تهران است حدودا 140 هزار هکتار مساحت دارد. مکان مناسبی برای گذراندن اوقات فراغت است. اهداف زیادی در رابطه با احداث آن وجود دارد از جمله : مکانی با طبیعتی زیبا برای تفریح، ایجاد فضای سبز و جلوگیری از آلودگی هوا و غیره دریاچه آن مجهز به اسکله است که در آن می توانید قایق رانی را تجربه کنید. دریاچه چیتگر برای عموم آزاد است ولی استفاده از قایق بادی در این منطقه ممنوع میباشد.

 

 


دریاچه سد لتیان
دریاچه سد لتیان

 تعطیلات آخرهفته خود را می توانید با چادر مسافرتی در فضایی سبز و مفرح با طبیعتی متفاوت سپری کنید. سدی روی رودخانه جاجرود و در 10 کیلومتری تهران و برای تامین آب شهر تهران ساخته شد. محیطی آرام را برای ساکنین پایتخت ایجاد میکند. ما بین دو پارک جنگلی به نام لتیان و تلو قرار دارد.

هوای خنک و دلپذیری نسبت به داخل شهر دارد. تقریبا در 25 کیلومتری شمال شرقی تهران واقع است. این مکان امکاناتی چون ماهیگیری، قایقرانی و غیره دارد. استفاده از قایق های بادی از قسمت پشت سد لتیان به سمت لواسانات آزاد است.

 


دریاچه آب اسک
دریاچه امامزاده علی (آب اسک)

از نظر موقعیت جغرافیایی جز استان مازندران است که 80 کیلومتر با تهران فاصله دارد و از رودخانه هراز سرچشمه می گیرد.

دریاچه آب اسک فضایی پر از درخت و گونه های مختلف گیاه می باشد. می توانید اوقات خود را با ماهیگیری سپری کنید چون که جز یکی از مناطق پرورش ماهی قزل آلای قرمز می باشد. در این مکان استفاده از قایق بادی آزاد است.

 

 


دریاچه طالقان
دریاچه طالقان

طالقان شهری سرسبز با فضایی دلنشین برای افرادی است که می خواهند مدتی را بدون استرس در اطراف شهر سپری کنند. سد آن در 120 کیلومتری شمال غربی تهران واقع است و آب آن سبز رنگ می باشد.

تفرجگاهی مناسب برای علاقه مندان به کوهنوردی و ماهیگیری است. گونه های مختلفی از ماهی از جمله قزل آلا، سفید، کپور و غیره موجود می باشد، استفاده از قایق های بادی در دریاچه طالقان آزاد است.

 

 


دریاچه سد ساوه
دریاچه سد ساوه

150 کیلومتر با تهران فاصله دارد و واقع در استان مرکزی شهر ساوه می باشد. این سد روی رودخانه قره چای قرار دارد. محلی مناسب با هوا و طبیعتی دلنشین برای جذب توریست و گردشگران ایرانی می باشد.

فعالیت هایی مانند قایق سواری، ماهیگیری را در این مکان مجاز می باشد و همچنین استفاده از قایق های بادی در سد ساوه است.

 

 


دریاچه آهنک
دریاچه آهنک

اگر قصد رفتن به این دریاچه را دارید خوب است بدانید که برای رسیدن به آن باید از کویر عبور کنید تا به دریاچه ای کوچک برسید. جز استان تهران و در نزدیکی فیروزکوه قرار دارد. فضای اطراف آن پر از درخت و گیاه نیست فقط تنها چیزی که به چشم می خورد گیاه نِی می باشد که اطراف دریاچه آهنک میروید. تور های غواصی بسیار زیادی در این دریاچه برگزار میشود و علاقه مندان زیادی دارد. استفاده از قایق های بادی در این دریاچه آزاد است.

 


دریاچه المهدی
دریاچه المهدی

پارک المهدی در جنوب شرقی شهر تهران واقع است. محلی قابل دسترس و مناسب برای گذراندن وقت با خانواده می باشد.

هم چنین برای افرادی که علاقه مند به ورزش صبحگاهی هستند، امکاناتی چون دوچرخه سواری، اسکیت، بدنسازی و غیره دارد. مجهز به شهربازی، کافه، آلاچیق و زمین بازی است. دریاچه این پارک مناسب برای قایقرانی و ماهیگیری می باشد.

استفاده از قایق های بادی در این منطقه ممنوع است.

 


دریاچه پارک رازی
دریاچه پارک رازی

در منطقه 11 تهران قرار دارد و مجهز به دریاچه مصنوعی می باشد.

یک بوستان بسیار بزرگ به مساحت 257 هزار متر مربع دارد. علاقه مندان زیادی جهت قایقرانی و ماهیگیری به این مکان مراجعه می کنند. ولی در مورد استفاده از قایق های بادی ممنوع است.

فقط میتوانید از قایق های فایبر گلاس موجود در دریاچه رازی استفاده کنید. قایق های پدالی برای تفریح نیز در این دریاچه موجود است.

 

 


دریاچه سد ماملو
سد خاکی دریاچه ماملو
تقریبا 40 کیلومتر با جنوب شرقی تهران و در روستای ماملو است.
سدی است که روی رود جاجرود است و بخش اعظمی از آب برای مصارف کشاورزی برای اهالی پاکدشت، ورامین را تامین می کند. آب این دریاچه از دریاچه تار دماوند میاید.
مکان مناسبی را برای ماهیگیری ایجاد میکند. گونه های مختلف ماهی مانند قزل آلا و کپور در آن موجود می باشد. مکانی تقریبا ساکت و خلوط است و برای یک الی دو روز خوب میباشد.
دوستداران ورزش و ماهیگیری می توانند اوقات فراغت خود را در آنجا سپری کنند و از قایق بادی خود استفاده کنند.

دریاچه پارک ارم
دریاچه پارک ارم

یکی دیگر از دریاچه های مصنوعی بزرگ ایران با 8 هکتار وسعت است.

فضایی سرسبز و پر از درخت که در غرب شهر تهران واقع است. امکانات رفاهی بسیاری برای گذراندن لحظاتی خوش با خانواده دارد.

بسیاری از قسمت های این دریاچه میتوان چادر مسافرتی نصب کرد و یک روز کامل را در دریاچه ارم بود.

در واقع ارم یک مجموعه تفریحی کامل است که دریاچه آن یک قسمت از کل این مجموعه میباشد.

مجهز به شهر بازی، کافی شاپ، رستوران و امکانات مفرح دیگر برای افراد در هر سن می باشد. همچنین می توانید در این مجموعه قایقرانی را تجربه کنید.

استفاده از قایق بادی در این مکان ممنوع میباشد.


دریاچه های ایران و استفاده قایق بادی در آن ها

بعد از چند دریاچه ای که در بالا مطرح شد، جالب دانستیم سه دریاچه بزرگ زیر را هم معرفی کنیم. چرا که سوالات زیادی را در ذهن علاقه مندان به استفاده از قایق بادی دارند. این دریاچه ها در شمال ایران، غرب و شرق کشور عزیزمان هستند. مسیر های پر تردد و مسافر دوستی دارند و حیف بود تا مطلبی در این باره بازگو نکنیم.


دریاچه خزر
دریاچه خزر
از نظر موقعیتی در شمال ترین قسمت کشور قرار دارد. راه ارتباطی ما با سایر کشورهای دیگر مثل روسیه می باشد. دارای منابع طبیعی فراوانی است. تنوع ماهی ها در آن زیاد است که شامل: سفید، کپور، آزاد و غیره می باشد. به عنوان منبعی برای صادرات و واردات نفت است. آن چه که در این دریاچه مسلم می باشد یکی از غنی ترین منطقه ها از نظر داشتن طبیعتی زیبا و تمام نشدنی است. آن ها سر تا سر دریاچه را فرا گرفته است و در تمام فصول گردشگران زیادی را به خود جذب می کند. طبیعتی حاصل خیز دارد و از نظر شرایط جوی نیز از همه نوع آب و هوا بهره مند می باشد. با سرمایه گذاری بر روی منابع طبیعی، جنگلها و شهرهای توریستی می توانید زمینه اشتغال برای بسیاری از قشر افراد ایجاد شود. شما میتوانید در قسمت های مجاز دریای خزر از انواع قایق بادی استفاده کنید.
نکته مهم: این دریاچه بزرگ و وسیع است و نباید با قایق زیاد از حد جلو بروید. شاید در برگشت به مشکل بخورید و نتوانید به ساحل برگردید.

دریاچه ارومیه
دریاچه ارومیه
از نظر موقعیتی بین دو استان آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی قرار دارد. رودهایی مانند سیمینه رود، تلخه رود، زرینه رود به این دریاچه سر ریز می شود. از منابع طبیعی و شرایط آب و هوایی بسیار عالی برخوردار می باشد. بزرگترین دریاچه شور کشور می باشد. متاسفانه این دریاچه از تابستان گذشته خشک میباشد. این خشکی باعث از بین رفتن بسیاری از گونه های جانوری از جمله سخت پوستان است.
هر ساله فلامینگو های زیادی به این منطقه مهاجرت می کردند که با از بین رفتن این منبع بزرگ طبیعی دیگر این موجودات به چشم نمی خورند. وضعیت کنونی این دریاچه خوب نیست و برای نجات آن نیاز به سرمایه گذاری زیادی داریم. بهره برداری های بی رویه در سال 1380 باعث بهم خوردن نظم طبیعی آن شد. با روند توسعه این اکتشافات دریاچه به شوره زار تبدیل شده است.
استفاده از قایق بادی در این دریاچه آزاد است ولی هم اکنون آبی برای استفاده ندارد. بهتر است برای قایق رانی به دریاچه ارومیه نروید.

دریاچه هامون
دریاچه هامون

دریاچه هامون در شمال استان سیستان و بلوچستان قرار دارد. مانند دریاچه ارومیه رو به خشکی رفته است. یکی از مهم ترین عوامل خشک شدن دریاچه هامون مصرف بی رویه آب رود هیرمند برای کشت خشخاش بوده است. سالهای قبل منابع طبیعی به خصوص خودش را حفظ نکرده است و امروزه چیز زیادی از این دریاچه باقی نمانده است.

ساکنین افغانستان روی رود هیرمند سد سازی می کردند تا برای کشت خشخاش استفاده کنند. به تدریج میزان آب ورودی از سمت رود به دریاچه کمتر و کمتر شد تا موجب خشک شدن دریاچه شد. در سال های اخیر هم با ورود طالبان در افغانستان، صحبت هایی درباره حق آبه ایران شد ولی مفید نبود. افغانی ها اجازه گذر آب را در این دریاچه به سمت ایران محدود کرده اند.

استفاده از قایق بادی در دریاچه هامون بدون مشکل است.


نتیجه: اگر با خواندن مطالب بالا تصمیم به تهیه قایق های بادی گرفته اید، حتما خواندن بهترین راهنمای قایق بادی را از خود دریغ نکنید. اگر هم این محصول را دارید حتما به نکاتی که در این صفحه درباره مناطق ممنوعه برای استفاده این محصولات است، دقت کنید. حتما از جلیقه نجات قایق برای تفریح در آب ها استفاده کنید چرا که حادثه خبر نمیدهد.