به فروشگاه آمیتیس کرپ خوش آمدید

شرکت بازرگانی آمیتیس

فروشگاه محصولات اینتکس

66121416 (021)

با ما تماس بگیرید

شرکت بازرگانی آمیتیس

فروشگاه محصولات اینتکس

خرید تشک بادی

فهرست مطالب

انواع تشک بادی

چه کسی تشک های بادی را اختراع کرده است؟

شما دوست دارید زمانتان را بر روی چیزهای که علاقه مندید خرج کنید، بعد از یک روز کاری سخت و خسته کننده برمی گردید و روی آن استراحت می کنید. آیا تا به حال به این موضوع دقت کردید که چه کسی تشک بادی را اختراع کرده است؟

طبیعتا ما وقت زیادی از عمرمان را صرف خوابیدن می کنیم، کجا و چگونه استراحت می کنیم، بخش مهمی از زندگی ما را تشکیل می دهد. تشک های بادی عمومی ترین تشکهایی هستند که در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرند، ما به ندرت به این موضوع فکر میکنیم اما داستان چگونگی تولید آن جالب است و ارزش شنیدن دارد. اختراع و توسعه تشک زمانی آغاز شد که بشر روش های زندگی عشایری را ترک کرد و در غارها مستقر شد.

اختراع تشک:

در قرن هجدهم تولید تشک شروع به مطابقت با مدل روز کرد. در ابتدا پنبه و پشم به عنوان الیاف استفاده می شد و بعد از آن کم کم موی اسب و نارگیل جایگزین آن شد. در سال 1850 تخت های آهنی بوجود آمدند، در ابتدا این تکنولوژی برای صندلی استفاده می شد که بعدها به تخت فنری ارتجاعی توسعه داده شد. 

Heinrich Westphal  (هاینریش وستفال) اولین تخت فنری را در سال 1871 در آلمان اختراع کرد، اگرچه او هرگز پولی را بابت اختراع خود دریافت نکرد و زندگی اش را در فقر و بینوایی سپری کرد، حدود 60 سال طول کشید تا اختراع وی مورد قبول بشر واقع گردد.

مخترع تشک بادی

تکامل اختراع تشک:

تخت فنری اختراع شده توسط هاینریش در یک روز بوجود نیامده است، این نتیجه تکامل فرآیندی است که در عصر حجر شروع شد. کلمه تشک از کلمه ای گرفته شده که اشاره به لوازمی دارد که برای خوابیدن روی زمین گذاشته می شود.

عصر نوسنگی ( حجر):

در آن زمان بشر از سنگ استفاده می کرد و روی  گیاه، حصیر و پوست حیوانات می خوابید. ایده پر کردن داخل تشک به زمان 3000 سال قبل از میلاد بر می گردد. پوست بز را پر از آب و برای خواب استفاده می کردند که در ایران این روش بیشتر کاربرد داشت. در مصر ازشاخه و برگهای درخت نخل برای پر کردن تشک استفاده می کردند، بعد از آن تغییرات بسیار زیادی در طول قرون وسطی کرد.

دوران رنسانس:

در قرن پانزدهم در دوران رنسانس فرم و شکل کنونی تشک معرفی شد که به صورت یک گونی (کیسه) بلند و نازک که از پنبه، چرم، مخمل انباشته، درست شده بود و جنس آن نرم و مخملی بود و بسیار لوکس به حساب می آمد.

در قرن 16 تخت های چوبی پلت فرم بوجود آمدند، در آن زمان این مدل تخت ها دارای پوششی نرم بوده اند، در سال 1929 تخت های لاتکس اختراع شدند که به عنوان گران قیمت ترین تخت ها بودند هم چنین دراین زمان به تخت های فنری معروف بودند. در سال 1960 ناسا مواد تشکیل دهنده شناخته شده را در بین مردم توسعه داد.

تصور کلی دستخوش تغییر قرار گرفت و کاملا به سمت چیزی که هم اکنون داریم سوق داده شد. امروزه ما می توانیم انواع مختلفی از تشک ها را داشته باشیم که از جنس الیاف، لاتکس، و پلی اورتان هستند همه این اجناس راحتی بهتر شما را تضمین می کنند. برای مثال تشکهای فوم بسیار راحت تر و مناسب تر برای خواب می باشند و مورد علاقه ی بسیاری ازاعضای خانواده هستند.

اغلب مردم به اشتباه فکر می کنند که بهترین زیرانداز برای مبتلایان به کمر درد، استفاده از زمین سفت و یا حداکثر استفاده از یک لایه پتو است! در حالی که تجربیات نشان می دهند کسانی که از درد قسمت تحتانی کمر خود رنج می برند نباید از زیرانداز (تشک) سفت استفاده کنند.

در یک بررسی مقایسه ای بین تشک های سفت و نیمه سفت مشخص شده گروهی که از تشک های نیمه سفت استفاده کرده اند در مقایسه با گروه دیگر کاهش قابل توجهی در میزان درد کمر خود احساس کرده اند به عبارت دیگر: تشک های سفت در برابر قوس و انحنای طبیعی ستون فقرات انعطاف پذیر نیست و در نتیجه به ستون فقرات و ماهیچه های اطراف آن در موقع خواب فشار بیشتری وارد می شود که در طول زمان به صورت درد بروز می نماید. مگر در موارد خاص و تجویز پزشک معالج مبنی بر استفاده از تشک سفت باشد.

تشکهای زیادی در بازار وجود دارند که شما برای اینکه بهترین گزینه را انتخاب کنید باید از نکات زیر مطلع باشید. دنیای محصولات خواب کاملا فریبنده است و ما قصد داریم راز و رمز آن را برای شما بگشائیم. همه افراد پس از سپری کردن یک روز پر کار و شلوغ در آرزوی یک خواب راحت و آسوده هستند. لازمه یک خواب راحت برخورداری از سرویس خواب مناسب است که در این میان تشک حرف اول را می زند.

چه موقع به تشک جدید احتیاج داریم؟
برخی از نشانه هائی که خبر از لزوم تهیه یک تشک جدید می دهند به شرح زیر می باشند:
وقتی از خواب بیدار می شویم درد خفیفی را در کمر خود احساس می کنیم و تصور می کنیم که از نظر فیزیکی به اندازه کافی استراحت نکرده ایم.
در خانه فامیل و دوستان و یا اتاق های هتل خیلی بهتر و راحت تر از خانه خود می خوابیم.
تشک ما دچار پارگی و سائیدگی های قابل رویت است.
فرو رفتگی و برآمدگی های ناخوشایندی در تشک ما ایجاد شده است.
وقتی تشک غژغژ صدا می دهد.
پس از خوابیدن روی تشک احساس کمر درد می کنیم یا بدنمان کوفته است.

ویژگی تشکهای خوب چیست؟

راحتی 

راحتی تشک بادی

یک تشک خوب تکیه گاه مناسبی برای بدن (از سر تا پا) است و حالت ستون فقرات را در همان وضعیت ایستاده نگه می دارد. در

زمان انتخاب تشک بیشتر به وضعیت قرار گرفتن شانه، باسن و کمر بر روی تشک دقت کنید چون در هنگام خواب بیشترین وزن بدن روی این نقاط می افتد.

دوام

لایه های تشک بادی

کیفیت مواد به کار رفته مهم است. ممکن است برای خرید تشکی که دارای کیفیت بهتری است مجبور به پرداخت هزینه بالاتری شوید، اما مطمئن باشید که ارزشش را دارد. با این کار نه تنها مدت زمان بیشتری می توانید از آن استفاده کنید بلکه بدنتان نیز در آرامش کامل به سر می برد.

فضا
اگر تشک خیلی کوچک باشد آرامش و آزادی زمان خواب را از شما می گیرد. یک فرد سالم در حدود ۶۰-۴۰ مرتبه در طول شب غلت می خورد، بنابراین برای تجربه یک خواب راحت باید آزادی حرکت داشته باشید.

جنس اسفنج
در تشخیص نوع اسفنج به کار رفته تشک باید به وزن و تراکم آن دقت کرد.

فنر
نوع فنر بندی تشک, ضخامت مفتول فنر و فریم دور تشک در کیفیت تشک های فنری مهم هستند. همچنین تشکهایی که دارای فنر پاکتی هستند از قابلیت بیشتری برخوردارند بطوریکه تمام فنرها تک تک داخل فنر و منفصل هستند و در صورتی که دو نفر روی تشک باشند با تکان خوردن یکی دیگری متوجه نخواهد شد. همچنین در دراز مدت فنرها بدلیل اصطحکاک یکدیگر جیر جیر نخواهند کرد.

ارتفاع تشک
با توجه به لایه های داخلی تشک اعم از موکت, الیاف, پنبه, رویه تشک, ارتفاع تشک ها متفاوت خواهد بود و در طول عمر تشک نقش بسزای دارند. هرچقدر ارتفاع تشک بیشتر باشد تشک مرغوب تر و در ضمن اگر از روتختی استفاده کنید بدلیل ارتفاع بیشتر سرویس خواب شما زیباتر خواهد بود و ملحفه روتختی جلوه بهتری خواهد داشت.

مموری فوم
تشکهای نسل جدید دارای مموری فوم هستند که قیمت بالاتری دارند. مموری فوم برای اولین بار توسط سازمان فضایی آمریکا جهت جلوگیری از عوارض ناشی از شتاب ثقل به هنگام پرتاب فضاپیماها بر بدن فضانوردان اختراع شد. پس از آن بعنوان یک محصول بسیار مفید و ضروری به خانه های مردم در اروپا و آمریکا راه پیدا کرد.  ویژگی منحصر به فرد فوم های هوشمند تغییر شکل در اثر دمای بدن، برگشت پذیری مناسب پس از برداشتن نیرو در ناحیه تماس، تسهیل در جریان گردش خون، جلوگیری از گرفتگی عضلات و نیز جلوگیری از درد در ناحیه ستون فقرات است.

انواع تشک
تشک فنری: تشک فنری برای سنین پایین تر و افراد با وزن کمتر مناسب است. بعلت حالت ارتجاعی تشک, وزن در سطح تشک پخش میشود. نسبت به تشک های طبی و فنی ارزان تر است.

تشک طبی و فنری: تشک طبی و فنری یک انتخاب ایده ال برای تمام سنین است. بدلیل استفاده از اسفنج با دانستیته بالا و دیواره M دار و فنر بندی متراکم تر و فشرده علاوه بر طول عمر بالای تشک خوابی توام با آرامش را به ارمغان خواهد آورد. با توجه به اینکه فنر پاکتی و منفصل استفاده شده باشد, یا دارای مموری فوم باشد و همچنین ارتفاع تشک از لحاظ کیفیت و قیمت متفاوت خواهد بود.

تشک طبی: تشک هایی که دارای فنر نیستند و تنها دارای خاصیت طبی هستند. تشک طبی نوع فومی ارزانترین تشک است که از خصوصیات آن سبک, سفت, قابل شستشو بودن, زیپ دار بودن است جنس آن از یونولیت بوده و عمر نسبتا کم, برای مصارف کوتاه مدت توصیه می شود. تشک طبی نوع اسفنجی نرم ترو با کیفیت تر است و با توجه به نوع اسفنج قیمت و کیفیت متفاوتی دارد. تشک تمام مموری فوم تشک طبی است که کلا دارای مموری فوم است قیت نسبتا بالاتری دارد.

تشک آبی: تشک های آبی نیز طرافداران خاص خودشان را دارد و استفاده از آنها شما را به یاد شب های فراموش نشدنی پیک نیک می اندازد. با پر کردن آب گرم حالت ارتوپدیک پیدا میکند. در مصارف خاص بیشتر استفاده دارد. با پرکردن آب سنگین میشود. اگر پنچر شود به دردسر خواهید افتاد.

تشک بادی: میزان سفتی این محصول را می توان با یک  پمپ باد دستی یا برقی تنظیم نمود. اگر سوراخ شوند میتوان آنها را تعمیر نمود. بسیار سبک و قابل حمل هستند و از آنها میتوان در منزل، ویلا، مسافرت و محل کار استفاده کرد.

تشک سفت بهتر است یا نرم؟

بهتر است سفتی تشک تا حدی باشد که ستون فقرات مصرف کننده آنرا در حالت عادی نگه دارد و میزان انحنا در آن تغییر نکند چنانچه بی اندازه سفت باشد شکل ستون فقرات انسان تغییر پیدا می کند و یا اگر تشک کاملا نرم باشد فرد دچار درد های مزمن در این ناحیه می شود.

1. با یک بار مصرف و دراز کشیدن روی تشک نمی توان کارایی و کیفیت آنرا فهمید به ویژه در زمان خرید به ضمانت و ساختار داخلی آن دقت کنید.

2. در صورتی که وزن زیادی دارید پیشنهاد می شود از تشک فنری و ضخیم تری استفاده کنید.

3. اگر نیاز به تشک دونفره دارید الزاما همان سایز دو نفره را تهیه کنید و نسبت به اندازه های آن دقت لازم را داشته باشید و به هرگز2 عدد تشک یک نفره را برای مصرف 2 نفر نخرید چون که انعطاف خود را از دست می دهند و دچار فرورفتگی می شوند.

4. تشک های یونولیتی برای مصرف کوتاه مدت شما پیشنهاد می شود.

5. هرگز تشک های بدون گارانتی و غیر استاندارد را نخرید.

6. استفاده از پد ضد آب توصیه می شود.

7. بعد از پاک کردن تشک با دستمال، برای خشک کردن آن از سشوار استفاده کنید.

8. مانع پریدن و بازی کردن کودکان بر روی تشک شوید.

9. در طول استفاده آن را تکان دهید و برگردانید از رها کردن  تشک در حالت راکد خودداری کنید.

10. چند وقت یکبار به تشک ضربه بزنید و به قسمت های مختلف فشار بیاورید.

11. سعی کنید سایز بزرگ تشک را تا جایی که در اتاقتان جا دارید، برای خود تهیه کنید. 

پیشنهاد می شود که بهترین و مناسب ترین نمونه تشک را خریداری واز آسیب رسیدن به ستون فقرات خود جلوگیری کنید چون که حدودا زمان زیادی را در عمر خود به استراحت اختصاص می دهیم بنابراین  باید از فشار بر روی فقط یک ناحیه از بدن خودداری کرده زیرا موجب آرتروز و دردهای مزمن در مفاصل می شود. چگونه قرار گرفتن ما بر روی تشک سلامت بدن ما را تضمین می کند پس دقت لازم را در خرید آن به عمل آورید.

بهترین نمونه ها فنری و مموری فوم هستند چون که دارای انعطاف پذیری لازم برای پر کردن تمامی نواحی بدن دارند و زمانی که خواب هستید تنها به یک نقطه از بدن فشار نمی آید.

استاندارد تشک چیست؟

تشک استاندارد

در صورت خرید تشک باید به خصوصیات و کارکرد آن دقت لازم را داشته باشید. در نظر بگیرید که به کدام دلیل می خواهید تشک بادی بخرید پس هر موردی که برای شما مهم است مانند جنس، ساختار داخلی، انعطاف پذیری و… را در آن جست و جو کنید. به استاندارد ها توجه کرده و زمانی که برای خرید، تشک های خارجی را انتخاب کردید، بهتر است به کیفیت و استاندارد های آن و داشتن نمایندگی در داخل کشور توجه لازم را داشته باشید. اجناس با کیفیت و دارای گارانتی را استفاده کنید