امروزه با توجه به حجم کارهای روزمره، نیاز به رفع خستگی و نداشتن وقت برای تفریح و همچنین رعایت بهتر پاکیزگی, نیاز استفاده از وسایلی که باعث رفع این موارد می شود، در منازل احساس می شود. از میان این لوازم می توان به جکوزی بادی که از پرکاربردترین وسایل رفع خستگی و رسیدن به آرامش است، اشاره کرد.
با توجه به اینکه ساخت جکوزی در بسیاری از منازل بدلیل داشتن فضای کوچک امکان پذیر نبوده و دارای هزینه های بالایی میباشد, به ناچار تمامی نگاه ها به سمت محصولات پیش ساخته می رود.
این محصولات دارای دو نوع هستند که جکوزی بادی از خانواده محصولات بادی و دیگری جکوزی سرامیکی می شود، که هر کدام دارای مزایا و معایبی می باشند. در اینجا سعی شده است تا این دو نوع بادی و سرامیکی را مقایسه کنیم.
مزایای جکوزی بادی نسبت به سرامیکی:
قیمت جکوزی بادی بسیار پایین تر می باشد (در حدود یک چهارم)
بسیار سبک وزن و قابل حمل میباشد (حتی قابل استفاده در پذیرایی و سایر فضاها نیز است)
نوع بادی نیازی به نصب شیلنگ ورودی آب ندارد.
فضای شما پس از استفاده از جکوزی به راحتی قابل استفاده می باشد.
جکوزی در واقع محیط بسته حوضچه مانندی است که آب موجود در آن فضا جهت ماساژ دادن عضلههای مختلف بدن با فشار زیاد توسط پمپهای قوی از طریق لولههای تعبیه شده در قسمتهای مختلف دیواره به داخل حوضچه رانده می شود
ماده اولیه جکوزی بادی از جنس پی وی سی طرح چرمی الیافدار است، بنابراین بسیار محکم و بادوام است. طراحی کاملاٌ هوشمند این محصولات مزیت هایی را به همراه دارد از جمله: برای تنظیم کردن نیازی به خارج شدن از آن نمی باشد، کنترل کردن دمای آب، جلوگیری از اتلاف دمای آب با استفاده از کاور مخصوص، دارای محافظ هایی در درون دوشاخه ها که امنیت محصول را در زمان نواسانات برق بالا میبرد. برای جلوگیری از ترکیدن کالا یک فشارسنج هوشمند که فشار داخل آن را در همان لحظه روی صفحه نمایشگر تشان میدهد، تعبیه شده است.
همچنین استفاده از جکوزی بادی باعث صرفه جویی در مصرف آب استحمام میشود به طور مثال در حمام یک آدم معمولی با دوش حدود 200 لیتر آب مصرف میشود اما با جکوزی حدود 60 لیتر
جکوزی های بادی معمولا به قدرت 13 آمپر جهت راه اندازی نیازمندند و میتوانند دمای آب را در هر ساعت حدود 2 درجه سانتی گراد افزایش دهند، حداکثر دمای قابل دسترسی در محصولات بادی حدود 40 درجه سانتی گراد است.
برای جلوگیری از اتلاف انرژی زمانی که دمای آب جکوزی به دمای تنظیم شده برسد، گرمکن به صورت خودکار خاموش خواهد شد، همچنین گرمکن محصول بعد از 72 ساعت روشن بودن، خاموش خواهد شد.
هنگام نصب و راه اندازی جکوزی بادی بهتر است از متخصصین و کارشناسان نمایندگی های شرکت اینتکس کمک بگیرید.
توضیحات بیشتر راجع به جکوزی بادی اینتکس و روش های نصب و استفاده از انواع مدل های آن بهمراه نکات ساخت و جکوزی خانگی و آپارتمانی را در لینک های زیر بخوانید:
روش نصب و استفاده از جکوزی بادی اینتکس
نکاتی درباره ساخت و احداث جکوزی بادی خانگی، آپارتمانی و ویلایی